Review: Perfume By Me

vrijdag 6 maart 2015


Mijn meisjesdroom is werkelijkheid geworden. En nee, ik ben (nog) niet in het geheim getrouwd met mijn prins met de zwarte hond en ik heb niet eens een glazen muiltje gevonden. Ik heb... mijn eigen parfum samengesteld! Al mijn favoriete geurnoten heb ik mogen combineren in één unieke geur, die ik liefkozend naar mijn roze wolk vernoemde. 'Pretty Brilliant' is de naam van het Perfume by Me parfum dat ik creëerde. En het mooiste is: Ied-er-een kan het parfum van zijn/haar dromen ontwikkelen met dank aan Perfume by Me, een nieuw parfumcreatie-concept van Nederlandse bodem.Perfume by Me


Perfume by Me, opgericht door Vivian Pans, is een nieuw parfumconcept in Nederland. Een concept dat het mogelijk maakt je eigen, unieke parfum te creëren. En zeg nou zelf: 'Parfumeur for a day' zijn, wie zegt daar nou nee tegen?

En het mooiste van allemaal? Een parfum creëren met Perfume by Me is nog ongelofelijk makkelijk ook. In vier snelle stappen creëer jij al de geur van je dromen:

  1. Kies voor de geursoort die jou het meest aanspreekt 
  2. Selecteer met behulp van de aanbevelingen op de website jouw favoriete geurnoten
  3. Kies een kleur voor het 'etiket'
  4. Geef de geur een naam. Et voilà: Jouw zelfgemaakte parfum is klaar! 

Niet zo creatief of avontuurlijk? Laat je dan een handje helpen door de 'Profile Me' optie, die door middel van een vragenlijst de perfecte geur voor jou samenstelt, of kies een van de parfums die de Perfume by Me geurexperts samengesteld hebben bij 'Buy Me'. Kan ook, is 'veilig', maar wel veel minder leuk natuurlijk!

Mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg bij Perfume by Me. Je kunt zo creatief en avontuurlijk zijn als je zelf wil en ik zou ook je dan ook van harte aanraden hier gebruik van te maken! Probeer, creëer en experimenteer en voordat je het weet heb jij Chanel No. 5 2.0 op jouw naam staan. Wie weet! En mocht dat niet het geval zijn, dan kun je in ieder geval zeggen: "Ik heb mijn eigen parfum gecreëerd!" En wie doet je dat nou na? Als ze Perfume by Me nog niet kennen ten minste! ;)


Pretty Brilliant Parfum


"Als Pretty Brilliant een geur zou zijn," dacht ik toen ik zelf aan het creëren sloeg. Als Pretty Brilliant een geur zou zijn... Dan was zij luchtig als suikerspin-wolken, licht bloemig als bloeiende jasmijn op de eerste mooie lentedag, meisjesachtig en romantisch als een zenuwachtige giechel op een eerste date, poederig als vers gewassen wasgoed en zacht fruitig als net geplukte perziken.

En geloof me, dat is gelukt! Meer Pretty Brilliant dan dit parfum nu is, kan het ook niet echt niet worden. Pretty Brilliant is licht bloemig (70% soft flower), meisjesachtig en romantisch (10% jasmijn), poederig (10% siererwt) met een licht zoete fruitige noot (5% witte perzik). De perfecte geur voor een picknick in mei, voor een high tea met je beste vriendinnen en voor die bijzondere date met de man (of vrouw) van je dromen. Pretty Brilliant is zo bloemig dat ze kriebelt aan je neus, zo zacht en clean van geur dat je er geen genoeg van kunt krijgen en zo 'lief' dat de geur zelfs roze ruikt. En natuurlijk, natuurlijk vind ik 'haar' fantastisch! Mijn blog in een parfumflesje, wie had dat ooit durven dromen?


Perfume by Me parfums zijn via de Perfume by Me webshop verkrijgbaar in drie formaten; 15ml (€20), 50ml (€65) en 100ml (€85). Wil jij gewoon eens testen of jij een 'neusje' hebt voor het ontwikkelen van parfum zonder meteen voor 'the real deal' te gaan? Dan bestel je drie verschillende samples voor €3. Ook leuk! Enjoy my little rosebuds!


Hoe zou jouw perfecte parfum ruiken?


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio