Review: Guhl Langdurig Volume

woensdag 1 april 2015

Fijn en futloos haar? Nooit meer, als het aan Guhl ligt. De vernieuwde Guhl Langdurig Volume lijn belooft het haar van élke vrouw "krachtig en levendig volume vol veerkracht" te geven. Deze lijn verrijkt met blauwe lotus en rijstproteïne gegarandeerd gewichtloze verzorging, makkelijke doorkambaarheid en langdurige veerkrachtige volume! Nou, dat zijn aardig wat beloftes! Zijn de Guhl Langdurig Volume producten inderdaad dé life savers die mijn winterse futloze haar nieuw leven inblazen? Let's see!

Guhl Langdurig Volume


Even voorstellen. De Guhl Langdurig Volume lijn bestaat uit drie producten, namelijk:

  • Shampoo (€6,09): De Langdurig Volume shampoo belooft krachtig en levendig volume vol veerkracht vanaf de aanzet tot in de punten - langdurig, de hele dag lang. 
  • Volumegevende Conditioner (€6,09): De Volumegevende Conditioner belooft gewichtloze verzorging, extra volume vol veerkracht en makkelijke doorkambaarheid.
  • Föhn Active Styling Spray (€6,40): De Styling Spray belooft volume bij de haaraanzet te geven en de lengtes dikker te maken - voor 48 uur hold en (wederom) krachtig en levendig volume vol veerkracht.

Kortom, de shampoo is de hoofdverantwoordelijke voor het volume, de conditioner draagt zorg voor de makkelijke doorkambaarheid en de verzorging van het haar zonder het te verzwaren en de styling spray geeft dat extra beetje oompf bij de haaraanzet.


In de test


Sinds ik naar Den Haag verhuisd ben, heb ik alleen nog maar de Guhl Langdurig Volume Lijn gebruikt - op mijn haarspray, mousse en een sporadische droogshampoo-opfrisser na. Dat betekent dat ik de producten twee maanden grondig getest heb. Dus... wat vind ik van de Guhl Langdurig Volume Lijn?

Nou lieve schatten, ik vind de Guhl Langdurig Volume Lijn hartstikke fijn. Toegegeven de benaming 'miracle workers' zou ik deze producten niet toekennen, want eerlijk is eerlijk: Voor super poofy en volumineus haar zijn toch echt meer middelen nodig (zoals die fabulous Hollywood-kapper of tientallen hair extensions). Maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat de Langdurig Volume producten mijn haar nét iets voller en vooral luchtig maken. Yes, Guhl komt haar beloftes na en geeft volume zonder het haar te verzwaren. En weet je waarom dat zo ontzettend fijn is? Omdat dat de Langdurig Volume producten perfect maakt voor het maken (en behouden) van krullen, messy hair & buns. En laten dat nu net drie van mijn favoriete haarstijlen zijn. ;) I like!

Andere voordelen aan de Langdurig Volume producten zijn - wat mij betreft - de cleane, licht bloemige geur van witte lotus, die niet té aanwezig of uitgesproken maar wel heel schoon en fris is, en het handzame travel-friendly formaat van de verpakkingen. 

Hoewel ik enthousiast ben over deze Guhl haarverzorgingsproducten heb ik wel enkele punten van kritiek. Ik moet namelijk even aanstippen dat de shampoo erg vloeibaar en daardoor niet heel zuinig in gebruik is. Daarnaast is de styling spray door de toevoeging van alcohol niet heel geschikt is voor gevoelige hoofdhuidjes of dames met al droog haar. Én is Guhl voor een drogisterijmerk toch wel aan de prijzige kant.

Maar hey, heb jij geen gevoelige hoofdhuid, knijp jij met net iets meer zorg in shampooflessen en ben jij niet on a budget, maar wél op zoek naar fijne volume-producten voor je haar? Give this line a try! 


De vernieuwde Guhl Langdurig Volume Lijn is verkrijgbaar bij de drogist en bij verschillende supermarkten. De shampoo (200ml) & conditioner (200ml) dragen beide een verkoopprijs van €6,09 p. stuk. De styling spray (125ml) is verkrijgbaar voor €6,40. 

Wat zijn jouw holy grails voor volumineus haar?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio