Personal Update: Where I've been/What I've done

dinsdag 29 september 2015


Goh, wat zeg je dan? Als je een half jaar niet meer hebt geblogd en ineens weer terug bent? Gewoon "Hallo allemaal!" of toch maar "Sorry voor de radiostilte"? Pfoe. Géén idee, want eerlijk is eerlijk: het is voor het eerst dat ik mijn roze wolk op het internet zo schandalig lang verwaarloosd hebt. Sterker nog, ik heb mijn eigen blog sinds maart niet eens meer bezócht. (Ja, ik weet het. Zeventriljoen-blogger-minpunten enzo.) Maar tja, life just got in the way. Dus weet je wat? Ik houd het gewoon op een "Hallo allemaal! Hier ben ik weer. Ik heb jullie gemist, ik hoop dat het goed met jullie gaat en vertel graag waar ik de afgelopen maanden uitgehangen heb." (Wees gerustgesteld: ik zal het kort houden.) Gucci? Stage bij Cosmopolitan


Fun things first: ik heb de afgelopen maanden (van begin april tot en met eind augustus) stage gelopen bij Cosmopolitan. Jip. Bij een van de grootste vrouwenbladen- én websites van Nederland.  Can you believe it? - Spoiler: ik (nog steeds) niet. - Want oh, wat was het LEUK! Wat was het geweldig om een kijkje te mogen nemen in de keuken van zo'n succesvol blad. Om elke dag met een glimlach naar je 'werk' te gaan, je eigen naam in je favoriete magazine te spotten, je eigen artikel viral te zien gaan ("Rare dingen die je bij je vriend doet?" Anyone?), celebrities te interviewen (Amy Schumer: check! Matthew Gray Gubler: check! Manuel Broekman: check! Rens Kroes: check!), je eigen (flauwe) grapjes voorbij te zien komen op de Cosmo Instagram, empowerment op de kaart te mogen zetten en met zoveel getalenteerde en lieve mensen te mogen werken. 

Ik heb het al vaker gezegd, maar echt: mijn stage bij Cosmopolitan was één groot (uitputtend) feest. Zo'n feest waarop je zó lang met je billen hebt geschud dat je erna compleet uitgeput (met je mascara nog op) je bed in strompelt, maar waarvan je de volgende ochtend (hangover of niet) nog steeds een glimlach op je gezicht hebt. :) Ja, dat is de beste omschrijving, denk ik. Elke dag rinkelde om half zeven 's ochtends mijn wekker en om half acht 's avonds strompelde in mijn Haagse paleisje weer binnen. "Welkom in het echte leven," zou mijn vader zeggen. En yes, zo voelde het ook wel een beetje. Maar ik had echt geen minuut van dit avontuur willen missen. Wat. Een. Feest.


Holiday in paradise/Bali


En wat doe je als je sinds februari aan een stuk door gezwoegd hebt? En je maar twee weken vakantie hebt? Dan schraap je al je spaargeld bij elkaar en boek je een ticket naar het paradijs. A.k.a. dan vlieg je naar Bali, reserveer je daar wat romantische hutjes in the middle of nowhere, laat je babyschildpadden vrij, snorkel je tussen blauwe koraalriffen door, kijk je je ogen uit op de witste stranden die ooit gezien heb, drink je (zonder billen bloot) melk uit een kokosnoot, voer je aapjes mini-bananen, eet je je misselijk aan Bami Goreng en Sate Ayam, neem je een douche in een waterval, riskeer je je leven op een krakkemikkig scootertje en heb je (kortom) gewoon de tijd van je leven. Want oh echt, Bali was alles wat ik hoopte/nodig had en zoveel meer. 

Het zal jullie dan ook niet verbazen als ik zeg dat het schrijven van een artikel over mijn holiday in paradise nog bovenaan mijn to-do list staat. Ik heb al meerdere mailtjes van lezeressen ontvangen die vroegen om tips & hotspots en ik kan jullie alvast verzekeren: die tips & hotspots komen eraan. In overvloed! Maar bare with me, ik moet weer even wennen aan het bloggersbestaan (oh en aan het idee dat ik alweer af aan het studeren ben, IEK!). 

Dus...


Rest mij alleen nog te vragen hoe het met jullie gaat. Wat hebben jullie de afgelopen maanden gedaan? Waar zijn jullie nu druk mee bezig? En wat zouden jullie graag zien op Pretty Brilliant - als ik weer in the swing of things ben? Let me know!

Veel liefs,

Joyce


 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio