Review: Dog's Companion hondenbed

vrijdag 2 oktober 2015


Meet Casanova. Sebastians ultra pluizige Newfoundlander. Zijn hobby's? Broodjes van het aanrecht stelen, woelen in het weiland, bedelen om koekjes en (houd je vast) zich in ons bed nestelen - als hij de kans krijgt. Dus wat krijgt meneer dit jaar voor Dierendag? Jawel, zijn eigen hondenbed. Of noem het: hondenkussen. Net hoe je het wilt omschrijven. In ieder geval: een fluffy plekje helemaal voor hemzelf. Wat deze luxepoes - erm - hond daarvan vindt? Dat vertel ik je graag.Hondenbed.nl


Altijd al een hondenkussen aan willen schaffen? Dan ben je bij Hondenbed.nl aan het juiste adres. Nog nooit heb ik zoveel hondenkussens in één (web)winkel bij elkaar gezien. Niet alleen biedt Hondenbed.nl Dog's Companion hondenbedden in vijf verschillende formaten aan (van extra small tot superlarge), ook heb je de keuze uit tientallen materialen, kleuren en patronen. Zo maak je niet alleen je trouwe viervoeter gelukkig, maar kun je het hondenbed in kwestie ook nog matchen met je interieur (happy self). 

De hondenbedden van Dog's Companion bieden een alternatief voor de old school hondenmand en zijn zo ontwikkeld dat ze lief zijn voor de spieren en gewrichten van je hond. Fijn!


Dog's Companion hondenbed


In mijn zoektocht naar het perfecte hondenkussen voor 'king Casanova' schakelde ik de hulp van Hondenbed.nl in. Want tja, laten we eerlijk zijn: deze hond is gróót. Maar de grote vraag was: is hij zo groot dat hij een superlarge kussen nodig heeft? Of voldoet een large? De eigenaar van Hondenbed.nl raadde mij voor een Newfoundlander een superlarge aan. Zo zou Casanova zich compleet kunnen strekken en al het comfort van de wereld hebben. Kijk, daar kan ik iets mee. 

Dus. Superlarge hondenkussen in mijn winkelmand. - For your information: grootste postpakket óóit. - In een gezellige katoenen kerstige hoes met tartan print (€129), want tja: winter is coming. Daar voegde ik nog een losse khaki-kleurige vuilafstotende hoes in superlarge aan toe (€62), zodat het kussen ook bewapend zou zijn tegen vieze herfstige modderpootjes. Zo gezegd, zo gedaan. En geloof het of niet: de volgende dag stond de postbode al voor de deur. Want: voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Vind ik leuk. En Casanova ook. :)


Casanova's oordeel


Casanova heeft nog nooit eerder een eigen mand/kussen/bed gehad, dus toen er ineens een heus hondenkussen voor zijn snoet lag, keek hij daar even vreemd van op. Toen dat kussen ook nog eens gevuld bleek te zijn met kleine EPS parels wist hij al helemaal niet meer wat hem overkwam. Na een paar dagen wennen, voorzichtig eroverheen tippelen en nadat wat vulling eruit gehaald hadden, wende hij echter al steeds meer aan zijn nieuwe 'chillzone'. 

Eerlijk is eerlijk: nog steeds beangstigt het gigantische kussen hem een beetje, maar hij went er steeds meer en meer aan. Inmiddels gaat meneer er zelfs al braaf op zitten (met als resultaat: de fotoshoot hier boven), dus wij wachten de dag af waarop wij thuis komen en the king of the castle languit gestrekt op zijn bedje ligt geduldig af. ;) (Pinky promise dat ik dat moment zal Instagrammen.)


Is jouw hond ook toe aan een echt eigen plekje? En wil je hem/haar verwennen met een hondenbed? Met de code "Dierendag" ontvang je nu 15% korting op alle artikelen van Hondenbed.nl.

Heb jij een hond? Zo ja, welk ras, hoe heet hij/zij en waar chillt hij/zij het liefst? 

Disclaimer: Het Dog's Companion hondenkussen inclusief de twee hoezen ontving ik ter review van Hondenbed.nl, waarvoor hartelijk dank. Met een lieflijk/slijmerige lik van Casanova. 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio