5 creatieve Instagram-accounts die jij echt even moet volgen

dinsdag 9 februari 2016

Tover een apparaat met internetverbinding tevoorschijn. Open Instagram. Overhandig datzelfde apparaat aan mij. Aaaaaand... walk away. Het komende uur ben ik namelijk zoet. Met scrollen. Met dank aan de 574 Instagram-pagina's die ik volg is er áltijd wel 'iets' te bekijken. En eerlijk is eerlijk: het verveelt nóóit. Daarom vandaag: in random order 5 van mijn favoriete creatieve Instagram-accounts die jij echt even moet volgen. (Of nou ja, checken. Om mee te beginnen. Op die 'volg-knop' druk je daarna vanzelf wel. #sorrynotsorry)


1. Baked Ideas


Je dagelijkse dosis crazy cookies? Check! Als je @bakedideas volgt ten minste. Patti, het genie achter Baked Ideas, noemt zichzelf niet voor niets "the (royal) icing queen". Want wat zijn haar koekjes LEUK! Te mooi om op te eten eigenlijk. Daarom is het maar goed dat Baked Ideas in New York gevestigd is. Gevalletje kijken, kijken, niet kopen. (Totdat je een retourtje NYC boekt, want áls je ooit gaat, dan ga je om deze winkel te plunderen. Obviously.)


2. Spielkind


De tekeningetjes van de Duitse Kerstin, beter bekend als @spielkind, zijn ogenschijnlijk simpel, maar oh zo schattig. Met knutselattributen, bloemblaadjes en etenswaren creëert zij ware kunstwerkjes, die tijdens elke IG-scrollsessie een glimlach op mijn gezicht weten te toveren.3. Lief Leven


Fan van Sukha? (Retorische vraag. Want, kom op zeg: wie niet?) Dan vallen de snoezige teksten van Lief Leven (@liefleven) gegarandeerd ook bij jou in de smaak.


4. Gray Malin


Koekjes en zoetsappige teksten niet jouw ding, maar kleurrijke fotografie wel? Dan stemt het Instagram-account van fotograaf @GrayMalin - met als motto "make every day a joyful getaway" - je vast vrolijk. Want: flamingo's. Want: ballonnen. Want: azuurblauwe zee. Want: opblaasdieren. Want: cocktails met sprinkles. (Al overtuigd?)


5. Oh Joy


Ken jij Oh Joy nog niet? Ga weg! Als je één iemand moet volgen voor je daily dose of happiness dan is het Joy Cho wel. Niet alleen vanwege haar picture perfect IG-feed (dus dit bedoelen ze met "houd één kleurenschema aan"), ook niet alleen vanwege haar om-op-te-eten-zo-leuke dochtertjes, zelfs niet om haar jaloersmakende blog, maar vooral omdat ze je op Instagram update over haar fabulous designs. Alleen vanwege de 'Oh Joy for Target' collecties zou ik al naar Amerika willen verhuizen. Echt? Ja echt.


Tikkie, jij bent 'm! Welke crea Instagrammers moet ik volgen?

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio