Mijn nieuwe SuitSuit koffer

woensdag 23 maart 2016

Ik ga op vakantie en ik neem mee... mijn gloednieuwe koffer! Want weet je wat op wintersport gaan nóg leuker maakt? (Behalve stralende zonneschijn, verse sneeuw en warme chocomel met slagroom.) Op wintersport gaan met je nieuwe koffer. So I did! Afgelopen week bracht ik door in de Franse Alpen met een groep vrienden en mijn nieuwe SuitSuit koffer van Duifhuizen tassen en koffers. Hoogste tijd om jullie voor te stellen aan mijn nieuwste reiscompagnon.

Kiezen kiezen kiezen


Van Duifhuizen Tassen en Koffers mocht ik een koffer uitzoeken om te reviewen. En liet een nieuwe koffer nu net hoog op mijn verlanglijstje staan! Mijn oog viel al gauw op de prachtige, lichtgewicht hardshell koffers van SuitSuit. Restte mij alleen nog het kiezen van mijn favoriete design. Wat een uitdaging was, want werkelijk alle SuitSuit trolley's zijn een feestje om te zien. Van uitgesproken panterprints tot retro radio's en van tropische palmbomen tot lieflijke flowerprints. I loved it all! 

Dus schakelde ik de beste jury ooit (JULLIE!) in op de Pretty Brilliant Facebookpagina. Vrijwel unaniem kozen jullie voor de koffers uit de SuitSuit Fabulous Fifties Collectie, die in drie formaten (52cm, 67cm, 77cm) en kleuren (mintgroen, pastelpaars, lichtblauw) uitgevoerd worden. Message received. (En koffer besteld!) 


SuitSuit Spinner Fabulous Fifties


De SuitSuit 67cm Spinner is de medium variant in de Fabulous Fifties serie en wordt door Duifhuizen tassen en koffers zelf omschreven als een "leuke "tourister" trolley". De koffer heeft vier wielen en een uitschuifbare trekstang en weegt maar 3,7 kilogram, waardoor je hem makkelijk alle kanten op kunt rollen (bewijs: de mijne heeft al de nodige pirouettes op zijn naam staan). De hardshell koffer sluit met twee ritsen en is voorzien TSA gecertificeerd slot. Een slot dat na 9/11 is ontwikkeld en goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van Homeland Security. Dit slot beschermt je bagage tegen grijpgrage buitenstaanders, maar kan door de douane met een speciale loper geopend worden zonder schade toe te brengen. In beide schalen van de koffer zijn spanbanden te vinden, zodat je bagage netjes op zijn plek blijft, met een divider (voor beautyproducten!) in het midden.


Review


Inpakken voor een wintersportvakantie vind ik altijd een uitdaging. Gaat het allemaal wel passen of wordt het proppen? Dit jaar waren die zorgen geheel onterecht. Voordat ik het wist zaten al mijn dikke truien, al mijn thermo-ondergoed, al mijn red-mijn-droge-huid-en-verbrande-neus crèmes en mijn nieuwe ski-outfit in de SuitSuit Spinner. En voordat ik het wist had ik het koffer eigenhandig drie trappen naar beneden getild en naar de auto gerold. Terwijl ik, als geëmancipeerde maar ongetrainde vrouw, daar normaal gesproken Sebastian lief voor aan zou moeten kijken. 

Toegegeven: ik mag dan aanvankelijk vooral voor de looks van de Spinner gevallen zijn (sucker for packaging hè?), maar ik ben ontzettend blij verrast door hoe licht, ruim en praktisch deze koffer is. Ik zeg: i-d-e-a-a-l voor een vrouw die geen spierballen, maar wel heel veel kleren heeft. Als we de volgende keer "Ik ga op vakantie en ik neem mee..." spelen, reken dan maar dat ik mijn SuitSuit Fabulous Fifties Spinner toevoeg aan het lijstje. ;) (Dus... Wanneer gaan we (weer)?)


De SuitSuit Spinner 67cm Fabulous Fifties Lilac is zowel in de webshop als in de 27 winkels van Duifhuizen tassen en koffers verkrijgbaar voor €139.

Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? 

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio