Woon wishlist: 6x lenteproof woonaccessoires van HEMA

dinsdag 26 april 2016


Psst... Wist jij al dat Sebastian en ik hard op zoek zijn naar een appartementje? Ja hoor, na zeven jaar samen zijn (vorige week vierden wij ons jubileum!) en één jaar bivakkeren in mijn studio is het tijd voor de volgende stap: een huisje voor ons tweetjes. Of nou ja, huisje? Laten we het op appartement(je) houden. We blijven ten slotte wel in de (overpriced) Randstad. En wat hoort bij een nieuw appartement? Een nieuw interieur natuurlijk! Daarom vandaag de kick-off van een nieuwe rubriek: Woon Wishlist. Met in de spotlight: de leukste lenteproof woonaccessoires (met een Scandinavische knipoog) van HEMA!

1. Geurstokjes (€12)


Waar heel (bloggend) Nederland zweert bij de geurstokjes van Rituals, shop ik mijn allerlievelings Scented Sticks gewoon bij HEMA. Deze zijn iets minder overheersend, goedkoper en ruiken minstens zo lekker. Oh en zijn nog prachtig verpakt ook! Alle varianten zijn aan te raden, maar de bloemige Linen variant met de geur van mimosa en viooltjes is mijn all-time favorite, zeker voor de lente!


2. Glazen stolp (€10)


In de categorie 'Dingen-die-we-echt-niet-nodig-hebben-maar-te-leuk-zijn-om-niet-te-kopen' (kortom: Sebas' minst favoriete categorie): een glazen stolp. Zo Pinterest/Belle en het Beest maar zó leuk! Ik zie het al helemaal voor me: 's Avonds knuffelen op de bank. Kopje thee. Netflix. En deze glazen stolp met gezellige fairy lights erin op de salontafel. <3 (Please don't shoot me Sebas.)


3. Limonade tap (€4)


Alle appartementen die we tot nu toe hebben bezichtigd, hadden een (mini) balkonnetje. Nét groot genoeg voor een barbecue en... deze lenteproof limonadetap. Laat die zon maar schijnen en die hamburgers maar sizzlen. Dan fix ik een fotogeniek fruitwatertje.


4. Plaid (€17,50)


In de anderhalf jaar die ik op mezelf woon, heb ik (uiteraard) de nodige woonaccessoires verzameld. Maar alles is overwegend... roze. Geen verrassing voor iedereen die me goed kent, maar 'manvriendelijk' kan ik het niet noemen. Ik vrees dan ook dat ik mijn roze aardbeiendeken moet verbannen naar de logeerkamer/het kantoor en deze vervangen wordt door een unisex plaid. Gelukkig kan ik daarmee leven. Mits ik een mooi exemplaar zoals hierboven ervoor in ruil krijg. (En ja, lieve dames en heren, ook in de lente heb je een dekentje nodig. Kijk maar eens naar buiten. *kruipt weg in coltrui*)5. Dekbedovertrek (€45)


Niets zo heerlijk als slapen onder een nieuw, vers gewassen dekbedovertrek toch? Reden te meer om een nieuw overtrek aan te schaffen voor onze toekomstige slaapkamer. Heel lichtgrijs met een witte krijtstreep, hoe Scandinavian chic wil je het hebben?


6. Tafelkleed eco (€5)


Sebastian en ik zijn allebei ontzettende foodies. Niets zo leuk als onze eigen draai aan een recept geven, Masterchef Australia bingewatchen, onze vrienden verrassen met onze altijd-goed carrot cake of lekker uitgebreid buiten de deur dineren. Daarom is het een des te grote bummer dat er in mijn studio geen ruimte voor een fatsoenlijke tafel is. We kunnen alvast niet wachten tot we als 'normale mensen' aan een tafel kunnen eten. Een mooi gedekte tafel welteverstaan. Met dit tafelkleed graag.Woonshoppen met korting


Verhuizen is een duur grapje, dus uiteraard is elke mogelijke korting meer dan welkom. Via Acties.nl stuitte ik gelukkig op niet één, niet twee, maar achttien HEMA acties. Zo ontvang je deze week 10% korting op alle sale-items, geldt er nu een 50% kortingsactie op alle foto- en kaartenrekken en is er een actie voor gratis verzending. Hoe fijn! Mijn winkelmandje is alvast gevuld. (Nu alleen nog 'even' een appartement scoren.)
Wat staat er op jouw woon wishlist? 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio