Disclaimer

Alle informatie die hieronder vermeld wordt, is van toepassing op de site die u momenteel bekijkt, namelijk www.prettybrilliant.nl. Mijn persoonlijke beautyblog, die ik graag zie als een roze wolk waar ik alles dat op mijn levenspad komt mag delen. Als bezoeker van deze site gaat u akkoord met onderstaande disclaimer. 

De gehele inhoud van deze website is copyright by Pretty Brilliant en wordt met veel zorg, liefde en plezier voor jullie samengesteld. De teksten, afbeeldingen en video’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld, en het misbruik van de inhoud wordt als illegale zaak gezien. Mocht je graag een van mijn foto’s of teksten gebruiken op jouw website of blog, neem dan contact met mij op via het contactformulier waarin je informeert of het kopiĆ«ren toegestaan is en link naar mijn website in het desbetreffende artikel. Natuurlijk mag je te allen tijde schrijven over mijn website, graag zelfs – Share the love! – en mag je je vrij voelen om mij hiervan op de hoogte te stellen.

Alles op Pretty Brilliant vloeit voort uit mijn passie voor schrijven, beauty, lifestyle en fashion met de bedoeling andere mensen blij te maken met mijn schrijfsels. Ondanks mijn grote liefde voor het schrijversvak en de wereld van glitter en glamour is het mogelijk dat er fouten of onjuistheden in gepubliceerde artikelen voorkomen, waarvoor bij deze alvast mijn excuses. Graag wil ik jullie erop wijzen dat aan de inhoud van Pretty Brilliant geen enkele rechten ontleend kunnen worden. Verder ben ik niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Pretty Brilliant en voel ik mij vrij veranderingen door te voeren zonder enige vorm van aankondiging. 

Review Disclaimer
Op Pretty Brilliant verschijnen regelmatig reviews/recensies waarin ik mijn mening geef over producten die ik getest heb. Mijn blog is ontstaan uit mijn liefde voor beauty en mijn eeuwige zoektocht naar holy grails, waardoor ik het nog steeds erg belangrijk vind om eerlijke informatie naar jullie toe over te brengen. Ik durf dan ook met de hand op mijn glitterende hart te zweren dat alle meningen die op Pretty Brilliant te vinden zijn over cosmetica oprecht zijn. Ik maak geen onderscheid tussen producten die ik zelf aanschaf en producten die ik opgestuurd krijg om te testen van verschillende merken, persbureau’s of webshops. 

Mocht deze disclaimer vragen bij jou oproepen, neem dan zeker even contact met me op voor verduidelijking. Ik ben te bereiken via het contact-formulier en op mijn zakelijke email-adres prettybrilliant@hotmail.com.

Copyright © 2012 Pretty Brilliant
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio